Nya Tävlingströjor!

  • 30 jan 2024
  • klubbkläder

image: Nya Tävlingströjor!

Nu är det äntligen dags för ett litet ansiktslyft på våra redan snygga tävlingströjor! Men de kunde ju om möjligt bli ännu snyggare! 

Nu är det äntligen dags för nya tävlingströjor. Det blir både en ny design samt att vi byter leverantör till Noname. De kommer komma i 4 olika modeller som alla går att välja i mörk eller ljus design. 

Den ena modellen är Titanium som har en heltäckt framsida och mesh på ryggen, som finns i både unsiex- och dam-model. Den andra är modellen O-Top som är helt i mesh material, där även den går att välja i unsiex- och dam-model. 

Kom och prova ut rätt modell och storlek på någon utav tisdagsträningarna den 30/1, 6/2, eller 13/2. Om det inte skulle passa något utav dessa datumen så finns de i styrelserummer för att provas ut när det passar som bäst. 

Beställning kommer sedan ske via en clubshop på Nonames hemsida (vi skickar ut en länk vid senare tillfälle. ) Där kommer man både beställa och betala så blir den hemskickad till en med ett postombud. Vid frågor kontakta Lisa Börnstedt. 

Ljus Design:

Mörk design:

Design Olof Björkman och Lisa Börnstedt.

 

Lycka till på alla tävlingar 2024!

Hälsningar, Lisa Börnstedt