image: O-ringen söker projektledare inför Göteborg 2026

O-Ringen AB söker nu en projektledare för att leda projektet O-Ringen Göteborg 2026. Vi erbjuder en stimulerande roll och ett utvecklande arbete i en miljö med stora möjligheter att påverka och utveckla genomförandet och arrangemanget. Tjänsten är unik och blir ett minne för livet!

image: Vinnare och rätt svar från septembers poängpromenad

Hösten sparkades igång med säsongens första poängpromenad i söndags. Här är denna omgångs vinnare och rätt svar. Tack till alla som ville vara med! Välkomna åter söndagen 8 oktober!

Medaljer på veteran-SM

• veteran-sm

image: Medaljer på veteran-SM

Under helgen gick Veteran-SM av stapeln i vackra Tiveden. Eivor Steen-Olsson vann både medel- och långdistansen och tog 2 guld i klassen D85 Olle Sandell kom på tredje plats i H80 och fick en bronsmedalj. Grattis till de fina platserna.

Klubben hade ett 10-tal löpare som deltog på SM-tävlingarna under helgen. Terrängen var utmanande och tuff men fantastiskt fin och det var ett mycket trevligt arrangemang.

Stort tack till alla funktionärer!

• 4 sep 2023
  • dm, dm stafett

image: Stort tack till alla funktionärer!

Vi vill tacka alla funktionärer som var med och hjälpte till på stafett-DM. Lite fakta 243 bilar parkerades, 170 lag i resultatlistan, drygt 550 löpare, drygt 25 stycken miniknatare, två nöjda och glada markägare bland mycket annat.